sâmbătă, 6 decembrie 2008

Punct şi de la ... capăt ...

În seara aceasta (Dani, ai fost cumva la vreo vrăjitoare?!) au ieşit cei de la "Ms 7". Deşi i-am votat şi chiar au fost pe primul loc, către finalul emisiunii s-au aflat pe ultimul loc ... Îmi pare foarte rău ... i-aş fi vrut în finală şi poate chiar ... să câştige "Megastarul", dar ... deh ... aşa a fost să fie!

9 comentarii:

Ioan Daniel Glodeanu spunea...

Sunt fericit! Dorinta mi s-a implinit... BUZZ si Pepper Girls in finala! Favoritele mele dupa plecarea fetelor de la Alien Kitten. Felicitari BUZZ pentru interpretarea de exceptie care a smuls prima linie de 10 juriului.
Acum fie ca cel mai bun sa castige! :)

Andreea-Otilia spunea...

Exact, Dani! Bine că au intrat Pepper Girls şi Buzz în finală. Părea imposibil să câştige amândouă echipele (judecând după situaţia intermediară a voturilor), dar mi s-a îndeplinit dorinţa. Uraa!!! Aşteptăm finala.

C M spunea...

Sunteti rautaciosi! Amandoi! Meritau sa intre in finala! Si cu asta cred ca am spus tot!

C M spunea...

Dar ... asta e ţara în care trăim!!
Cum s-a putut întâmpla aşa ceva: eşti pe primul loc cu 49% şi apoi dintr-o dată, în doar 6 minute, te afli pe ultimul loc cu 26%! Mie mi se pare imposibil! Oricum ... chestia e că Andy va avea noroc orice ar cânta, deci nu sunt chiar foarte supărată! Şi încă ceva: nu contest prestaţia celor de la Pepper Girls, ci doar a celor de la Buzz! Uf, dacă stau să mă gândesc, chiar sunt supărată! E o nedreptate aici, fraţilor!

C M spunea...

Să-i aducă Ianţu înapoi!

Ioan Daniel Glodeanu spunea...

Iantu? El vrea sa castige Pepper Girls, cred ca oricine stie asta. A scapat trupa lui preferata de un adversar puternic.
Cu siguranta Andy merita sa cante si peste 2 ani poate se va auzi de el, dar nu in trupa. A dat dovada ce calitati vocale, de carisma, de inteligenta... dar si de multa aroganta.
Problema cu voturile eu am sesizat-o din prima zi de vot, cand Cristina a cazut de pe 3 pe 6 in 3 minute.
Cel mai mult se voteaza la sfarsit, iar daca vezi ca preferatul ti-e condus pulezi cu voturile la maxim! In schimb, daca vezi ca favoritul e pe 1 cu peste 50% din voturi te relaxezi, asta e problema.

C M spunea...

Nu mă convingi, Dani!
Ei meritau ... meritau să meargă mai departe! Şi abia aştept să se lanseze Andy ... o să-i cumpăr cu siguranţă toate albumele! Da, Ianţu ţinea cu Pepper Girls, dar Despot nu. Oricum nu mai contează ... :(( :((

C M spunea...

Andy nu a fost arogant. În ce moment ţi s-a părut ţie arogant? Uită-te la ştii tu cine şi atunci o ... să mai discutăm despre aronganţă!!

P.S A fost arogant că vroia să câştige? Să fim serioşi, toate trupele îşi doresc asta ... Aşa că ... măcăr lasă-i să iasă cu capul sus!

Andreea-Otilia spunea...

Of... se vede că eşti subiectivă...

Muzică


Get a playlist! Standalone player Get Ringtones