vineri, 7 iunie 2013

Să le ia naiba de examene. Să o ia naiba de matematică. Problemele m-au înțepenit de mânie și aproape uitasem că am un blog  pe care nu am mai scris de 1000 100000 ani. Sau ... poate că mi-a fost frică să mai scriu. Cine știe ce gânduri străine mă mai aduceau la tine. Ehe: tinele, ăsta, este așa străin acum. Până nu demult îmi cucerisei bucățică de suflet cu bucățică de suflet. De ce dracu mai scriu despre tine? NU ȘTIU. Efectiv, nu știu. Nici nu știu dacă mai trăiești, dacă a mai rămas ceva din tine. E ca și cum am fi existat amândoi în spații de timp diferite. Nici nu știu cum să fac să nu comit vreo gafă. Adică, să ne înțelegem. Cu mintea, cu sufletul, iubesc pe altcineva. Cu toate acestea, întâlnirea de acum câteva decenii din supermarket cu tine, pe mine, sincer, m-a devastat. De ce scriu acum despre asta? Păi, atunci ... nu mă lăsa mândria.
Fierbea sângele în mine. Îmi venea să arunc după tine cu orice mi-ar fi căzut în mână. Dar știam prea bine că nu aș fi obținut nimic. Așa că nu am avut de ales. M-am consolat decât aruncându-ți o privire neagră de ură, iar tu ... doctor docet în filosofie, mi-ai aruncat în față vorbe, exact ce mi-a trebuit. Nici asta nu prea m-a făcut să reacționez, căci trebuia să-mi dovedesc siguranța, să îmi arăt mie că ... poți trece pe lângă mine fără să te umplu de palme. Da, frate, te-aș bate ... Ți-aș da palme, una după alta, una după alta.
Am pornit la drum într-un labirint. Am promis că ne vom regăsi, însă labirintul a fost așa complicat că nu ne-am mai găsit niciodată. Eu am sperat la tine, să știi. Speram noaptea, speram ziua ... mai dădeam și lacrimi fiebinți, doar-doar, vreo forță cerească are să mi te aducă înapoi. Da, ne-am chinuit ... în iubire ?!
Dar, să lăsăm justificările, speranțele, motivele, scuzele. O să avem ocazia să facem lucrurile așa cum trebuie ... Într-o zi.

Până atunci, hai cu sesiunea. Să treacă odată, că mi-a terminat toți nervii. Atâtea formule nu am mai văzut în viața mea. Nu mai vorbesc de teorie, odihneasca-se în pace, că nu știu în câte capete trebuie să  o bag ca să fie cuprinsă toată!!

Niciun comentariu:

Muzică


Get a playlist! Standalone player Get Ringtones